B2C · Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe, sa kojom ima zaključen Ugovor o pružanju ekspresnih usluga u unutrašnjem saobraćaju.

 

B2B · Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe ili ličnom dostavom na adresu klijenta.

 

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

 

Nakon prijema porudžbine od strane Potrošača, Služba Internet prodaje kompanije Maruška d.o.o. vrši proveru dostupnosti i ispravnosti artikala. Ukoliko su poručeni artikli dostupni Potrošaču se šalje potvrda o prijemu porudžbine i počinju da teku rokovi za isporuku. Ukoliko poručenog artikla nema na stanju, Potrošač će biti obavešten telefonskim putem ili emailom. O vremenu dostave Potrošač će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

 

B2C · Rok isporuke raspoloživih proizvoda sa lagera iznosi 2-3 radna dana od prvog narednog dana od dana izvršenja porudžbine od strane potrošača. Isporuke paketa se vrše samo radnim danima, tj. Vikendom i državnim praznicima se isporuke paketa ne vrše. Molimo Vas za razumevanje za moguća kašnjenja u isporuci s obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

 

B2C · Rok isporuke raspoloživih proizvoda sa lagera iznosi 2-3 radna dana od prvog narednog dana od dana izvršenja porudžbine od strane potrošača. Ukoliko je poručeno više proizvoda od raspoloživog lagera, Potrošač će biti obavešten telefonskim putem ili emailom o roku izrade proizvoda. Isporuka paketa se vrši u skladu sa zahtevima B2B Potrošača.

Loading ...